GIVE ME YOUR FEEDBACK

Axeela Lioness

Posted on November 17 2019

GIVE ME YOUR FEEDBACK

 

Hoe was jouw ervaring om met mij te werken?

More Posts

3 comments

 • Anneke: December 02, 2019

  Wauw, gewoon weg wauw.
  Je readings zijn zo accuraat en je krijgt de vragen door die ik nodig heb. Door jouw reading krijg ik de bevestiging die ik nodig heb.
  Ik wil hier zoveel neertypen maar woorden schieten te kort in hoe blij en gezegend ik mij voel door dat jij mijn pad gekruist bent.

  Dank je wel Axeela om je gave met ons te delen, ik ben zeer dankbaar. Ik heb al 2 readings laten doen door jou en het gaan zeker niet de laatste zijn.

  Dank je wel 🙏

 • JB: November 19, 2019

  Liefste Axelle,

  Bedankt om mij naar de weg van mijn spiritueel pad te lijden ..
  Een pad waarvan ik niet wist, dat ook IK dit kon bewandelen.
  Axelle wist op de juiste momenten, de juiste dingen te zeggen tegen mij & ik wist mezelf hiervoor open te stellen. Ze zat vanaf het eerste moment ’ er boenk op ’, zoals we wel eens zeggen ..
  DIT was het begin van een behoorlijk heftig, maar oooo zo mooi avontuur.
  Momenteel ben ik nog steeds aan het wandelen, & heb ik het gevoel dat ik nog een heel eind te gaan heb. Maar … het kleine stukje van de weg dat al bewandeld is, was meer dan de moeite waard & ik ben Axelle hiervoor heel dankbaar.
  Ik ben heel blij dat ik nog wekelijks bij haar terecht kan met al mijn wilde verhalen, want een luisterend oor, iemand die je begrijpt, IS EEN MUST.
  Great things are happening & coming !

  Spiritualiteit is mooi & kan je zoveel leren, sta er voor open & laat het toe..

  Veel liefs,
  xx

 • Laura Van den Bruel: November 17, 2019

  2019 een van de moeilijkste jaren van mijn leven. In mei was mijn grootmoeder onverwachts overleden. In die periode zat ik ook met mezelf in de knoop en was ik heel onzeker. Ik luisterde nooit naar mijn intuïtie. Ik deed gewoon dingen die me ongelukkig maakte. Tot ik het niet meer aankon en echt een gesprek nodig had, want iets vertelde me dat er drastisch ‘iets’ moest veranderen. Ik was zo onzeker over mijn toekomst. Op het zwaarste moment heb ik een berichtje gestuurd naar Axelle. Ze heeft meteen een reading gedaan. Sindsdien is er veel veranderd. Ik heb mijn grootmoeder een plaats kunnen geven en het verdriet is nu minder, omdat ik weet dat ze het goed heeft. Mijn job heb ik opgegeven. Ik volg meer mijn buikgevoel en sta bewuster in het leven. Niets moet alles kan. Ik was teveel aan het denken wat de maatschappij wil: werken, gezin, huisje, tuintje, boompje. Ik heb dit nog allemaal niet, maar nu weet ik dat dat oké is. Ik hoef mij niet te vergelijken met anderen of stress te hebben dat ik dit nooit zal hebben. Want ik weet dat het lot dat wel wilt, maar nu nog niet. Want alles zegt dat ik nu pure rust nodig heb om mezelf terug te ontdekken, wat ik echt wil doen in het leven. Er is nog een hele weg te gaan, maar ik weet dat het goed komt. Bedankt Axelle voor alles xxx

Leave a comment